1.png
Ma 2018. szeptember 21. péntek, Máté, Mirella névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 

 

 

Tájékoztató
a házasságkötések hivatali helyiségen kívüli, valamint a hivatali munkaidőn kívül történő engedélyezésének szabályairól, szolgáltatási díjairól” szóló rendelet-tervezet előkészítésében való társadalmi részvételről.

Tápióság Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyilvános működés erősítése, a település lakosainak bevonása érdekében biztosítja a rendelet-tervezetek társadalmi véleményezését. A honlapon megadott oldalon bárki véleményt nyilváníthat a társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelet-tervezetről.

A beérkezett vélemények őrzése, valamint a véleményt adó nevének, email címének kezelése a rendelet hatálybalépését követő egy évig történik.

A véleményező adatainak kezeléséhez szükséges hozzájárulást az előző bekezdésben foglalt adatkezelések tekintetében megadottnak kell tekinteni.

 

A jegyző a beérkezett véleményekről összefoglalót készít. A képviselő-testület a rendelet alkotás során a beérkezett véleményeket mérlegeli. A jogszabály előkészítése során az egyedi válaszadási kötelezettség nem áll fenn. 

Az összefoglalót az önkormányzati rendelet-tervezettel együtt kell a képviselő-testület elé terjeszteni.

Nem vehető figyelembe az a vélemény, amely sérti a közerkölcsöt, a rendelet-tervezet tárgyához nem illeszkedik, és amely név nélküli.

 

A házasságkötések hivatali helyiségen kívüli, valamint a hivatali munkaidőn kívül történő engedélyezésének szabályairól, szolgáltatási díjairól szóló rendelet-tervezettel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket, problémákat, módosításra vonatkozó javaslatokat 2017. július 10-én 16 óráig a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre várjuk.

Kérjük, véleménye megküldése során adja meg nevét, ellenkező esetben véleményét annak figyelembe vétele nélkül töröljük.


Tápióság, 2017. június 23.

Pap Anikó sk.
jegyző

Mellékelve:

 

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1562756


Jelenleg online

Guests : 147 guests online