Ma 2018. december 16. vasárnap, Etelka, Aletta névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 
 

 

 

 

A kitüntetések átadásáról készített felvétel itt tekinthető meg.

Tápióság Község Képviselő-testülete 2018 tavaszán díszpolgári címet adományozott Dr. Prepok Rita háziorvos és Molnár Tiborné asszisztens számára.

Az VI. Rétessütő és „Halat, mi jó falat” Fesztivál napján Halasi Anita polgármester az alábbi sorokkal méltatta a kitüntetetteket:

Tisztelt Ünneplő Közönség!

Igen fontos pillanathoz érkeztünk a napi programok sorában, mégpedig a díszpolgári cím adományozásához.
Már évek óta téma sokak körében, hogy ez a testület, mikor és kinek fogja megköszönni azt a munkát, amit a községért végez példamutató módon.
Megvallom őszintén, jómagam – s azt gondolom a testület nevében is mondhatom – nem tartottuk magunkat annyira bölcsnek, hogy egy ilyen jelentőségteljes dologban felvállaljunk egy olyan véleményt, amellyel kapcsolatban nem csak a testületi tagok, hanem a település szinte minden lakosa egyetért, és jó döntésnek tart.
Aztán néhány héttel ezelőtt Kun-Halasi Katalin képviselő-asszony előállt két névvel, amelyeket meghallván minden testületi tagnak felcsillant a szeme, hogy megvan!! A választás a lehető legbölcsebb módon történt, és boldogan vállaltuk fel a döntés felelősségét.
Ahogy régen volt szokás, a falu legtiszteletreméltóbb emberei voltak a tanító, a pap és az orvos.
A korábbi években a testületek elismerték már Atya munkáját, elismerték Béla bácsi munkáját, mint pap és tanító, ebben az évben, ez a testület az orvos és az egészségügy munkáját szeretné felírni a halhatatlanság közé.

2018. év április 28-án Tápióság Község Képviselő-testülete a Tápióságért Alapítvánnyal közösen díszpolgári címet adományoz dr. Prepok Rita doktornőnek, és Molnár Tiborné asszisztensnek, a mi injekciós Erzsikénknek.

Mielőtt átadnám a díszoklevelet és az emlékplakettet, szeretném elmondani, hogy Prepok doktornő idén 15. éve, hogy Tápióságot választotta otthonául és teljesít éjjel-nappal áldozatos módon szolgálatot minden lakos érdekében. Szeretném megköszönni, mely a testület döntését is indokolttá tette, hogy ennyi éven keresztül igazi emberséggel azon dolgozott, hogy településünkön színvonalas egészségügyi ellátás valósuljon meg. Bízva abban, hogy ezt a feladatot még hosszú éveken keresztül ellátja Tápióságon, munkájához kitartást, sok sikert és jó egészséget kívánok magam, a testület és Tápióság minden lakosa nevében.

Erzsikének, akinél jobban senki sem tud injekciót adni, és aki nyugdíjas éveiben is csak ül a motoron és járja az ellátandókat, ezúton szeretném megköszönni, mely a testület döntését is indokolttá, hogy majd 40 éven keresztül töretlen lelkesedéssel és kedvességgel azon dolgozott, hogy településünkön a színvonalas egészségügyi ellátás megvalósulását segítse. Bízva abban, hogy ezt a feladatot a jövőben még tovább tudja segíteni Tápióságon, munkájához jó egészséget, azt követően pedig pihenéssel teljes, igazi nyugdíjas éveket kívánok.

 

 

 

 

 

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1756771


Jelenleg online

Guests : 152 guests online