4.png
Ma 2018. október 18. csütörtök, Lukács névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 

 

 

Kis falunkban már hosszú évek óta vannak rendezvények a karácsonyvárás időszakában. Hosszú ideje hangversennyel készülnek az iskolások, amelyet a templomban adnak elő. Az óvoda udvarán immár második éve élő betlehem, örömzenélés, karácsonyi műsor kerül megrendezésre.

Foto

Sári Réka

2014. december 04.

Az idén a képviselő testület és a polgármester asszony ötlete alapján adventi vásárra és hangversenyre hívták a falu lakosságát. Az érdeklődők a templomban meghallgathatták a gitáros misék résztvevőihez csatlakozott lelkes amatőrök játékát a karácsony jegyében. Az ünnepi zeneszámok között rövid versek, jelenetek voltak láthatók. Nagyon sok ember jelent meg Isten házában és hangolódott rá az ünnepre.

Az előadást követően az adventi vásár nyitotta meg kapuit a Templom téren, ahol rengeteg szebbnél-szebb áru várta a vevő közönséget. A helyi civil szervezetek, iskolások, és környékbeli vállalkozók portékájából lehetett válogatni. A mézeskalácstól kezdve a karácsonyi díszeken át a forralt borig minden kapható volt. Öröm volt nézni, hogy az emberek kisebb-nagyobb csoportokban beszélgettek, nézelődtek és jól érezték magukat.

A szervezőket meglepte a nagy érdeklődés, és úgy döntöttek, hogy ennek az eseménynek hagyománya lesz itt Tápióságon. Reméljük jövőre még többen látogatnak ki mind árusok, mind vevők is! Aki most lemaradt december 19-én az iskolában, majd az óvodában, december 21-én pedig a templomban kárpótolhatja az elszalasztott élményeket.

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1624189


Jelenleg online

Guests : 165 guests online