Ma 2022. október 7. péntek, Amália névnapja van

Tápióság Varroda

 

 

 

 

 

TÁPIÓSÁGI VASSZAMARAK FESZTIVÁL

2017-ben is megrendezésre kerül a Vasszamarak Fesztivál. Idén is bőséges programokkal, koncertekkel várjuk az idelátogatókat.
Mint minden évben, most is van témája fesztiválunknak. Eddig felhívtuk a figyelmet az egészséges életmódra, a véradás fontosságára, a biztonságos motoros közlekedésre. Idén az állatvédelem kap kiemeltebb szerepet, amit a „Tetovált Állatmentők Egyesület” segítségével mutatunk be bővebben.

 

Természetesen a zenerajongók sem maradnak program nélkül, mint az már megszokottá vált. Bővítettük a fellépő zenekarok számát, így már 14 koncertet láthat a nagyérdemű a két nap alatt.

Az idei „headlinerek” a DEPRESSZIÓ, a KALAPÁCS zenekar, a GANXSTA ZOLLEE ÉS A KARTEL, valamint a LEANDER KILLS. Olyan kuriózummal is tudunk szolgálni, mint a KISS Forever Band, akik bizonyítottan Európa legjobb KISS Tribute zenekara és hiába hazánk fiai, nagyon nehéz őket egy-egy Magyarországi fellépésen látni, hiszen egész évben külföldi turnékon vesznek részt.

Nem szakítottunk azzal a hagyománnyal sem, hogy még ismeretlen, de annál tehetségesebb fiatal zenekarokat is bemutassunk, akik eddig még nem érezték meg a „nagyszínpad” varázsát.

Elmaradhatatlan programok a szombati motor szentelés, a motoros felvonulás és a motoros kaszkadőr bemutató.

Továbbra is törekszünk a régi, hagyományos motoros találkozók hangulatát felidézni, azzal a különbséggel, hogy itt motoros és nem motoros, családos és egyedülálló, idősebb és fiatalabb is megtalálhatja az egész hétvégi elfoglaltságát. A gyönyörű környezet az ingyenes sátorozási lehetőség a gyermekbarát helyszín, a színvonalas programok egyre szélesebb közönséget vonzanak fesztiválunkra.

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

hivatal@tapiosag.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1497270


Jelenleg online

Guests : 257 guests online