Ma 2022. május 24. kedd, Eszter, Eliza, Vanessza névnapja van

Tápióság Varroda

 

 

 

 

 

Közéleti

Tápióság Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 28/2022. (II.24.) sz. határozata alapján értékesíteni kívánja a kizárólagos tulajdonát képező, Tápióság Belterület 58. hrsz. alatt nyilvántartott, 326 négyzetméter nagyságú, kivett gazdasági épület, udvar megnevezésű, alábbiakban részletezett ingatlanát.

A hirdetményt IDE kattintva tudja teljes terjedelmében megtekinteni.

 

Tápióság Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 4/2018. (IV.3.) önkormányzati rendeletében foglaltak alapján pályázatot hirdet a helyi önszerveződő közösségek, civil szervezetek, egyéb szervezetek, egyházak, közösségek Civil Keretből történő pénzügyi támogatására.

Pályázati kiírás...

Kérelem...

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy Tápióság Község Önkormányzata Polgármesterének vészhelyzet ideje alatt hozott 36/2021.(IV.29.) számú határozata alapján

2021. december 22. (szerda) –
2021. december 31. (péntek) között
(7 munkanap)

a Tápiósági Polgármesteri Hivatal téli igazgatási szünet miatt zárva tart.

Haláleset miatt közvetlenül a temetkezési szolgáltatóval (Ex-Huma Kft.) vegyék fel a kapcsolatot, a 06-20/430-7559-es telefonszámon.

ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

  Toldi Tibor Tóthné Szombati Erika
polgármester                   jegyző

 

Tisztítsuk meg az Országot!” projekt I. ütem | Vas Megyei Civil Közösségi  Szolgáltató Központ

Ahogy korábban informáltuk a tisztelt lakosságot, Tápióság Község Önkormányzata, az
Innovációs és Technológiai Minisztérium az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. útján, 2021. november 09. napján kelt 2021/TMOP2/0066 számú TÁMOGATÓI OKIRAT alapján vissza nem térítendő támogatásban részesült a „Tisztítsuk meg az Országot!” elnevezésű projektben foglalt célok megvalósítására.

A projekt célja: az ország területén lévő illegális hulladéklerakók felszámolása. Önkormányzatunk a 2021.11.24 – 2021.11.30 közötti
időszakban 180m3 mennyiségű illegális hulladékot szállíttatott el hivatalos lerakóhelyre.

Részletek...

Tisztítsuk meg az Országot!” projekt I. ütem | Vas Megyei Civil Közösségi  Szolgáltató Központ

Tápióság Község Önkormányzata, az Innovációs és Technológiai Minisztérium az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. útján, 2021. november 09. napján kelt 2021/TMOP2/0066 számú TÁMOGATÓI OKIRAT alapján vissza nem térítendő támogatásban részesült a „Tisztítsuk meg az Országot!” elnevezésű projektben foglalt célok megvalósítására.

Részletek...

 

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Igazságügyi Minisztérium között létrejött együttműködésnek köszönhetően, a bűncselekmény áldozatainak minél szélesebb körű tájékoztatása, igényeinek felmérése és annak megfelelő, miharabbi kezelésének érdekében fogadóórát tart a Pest Megyei Kormányhivatal Áldozatsegítő Szolgálatának munkatársa.

Ha Ön úgy érzi, segítségre szorul, keresse fel a Nagykátai Rendőrkapitányság épületében (Nagykáta, Szabadság tér 17. szám) 2021.november 17. 09:00-15:30 között az ügyfélfogadást.

Tájékoztatás
SZOCIÁLIS CÉLÚ TÜZELŐANYAG TÁMOGATÁS
igénylésének feltételeiről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tápiósági Községi Önkormányzat által - a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó kiegészítő támogatására - benyújtott pályázatunk kedvező elbírálásban részesült.

A döntés alapján Tápióság Község közigazgatási területén élő szociálisan rászoruló családoknak az idei évben ismételten lehetősége van a Polgármesteri Hivatalnál egyszeri szociális célú tüzelőanyag támogatás igénylésére keménylombú tűzifa formájában.

A kérelem beadási határideje:

2021. október 18. (hétfő) 12.00 óra.

-  A teljes tájékoztatást ITT tudja megtekinteni

-  letölthető nyomtatvány

 

Tisztelt Lakosság!

A monori Járási Állategészségügyi Osztály tájékoztatása alapján az alábbiakra hívom fel a figyelmüket:

A koronavírus járvány kedvező alakulására való tekintettel a NÉBIH visszavonta a korábban rendszeresen oltott ebek gazdáival szembeni szankciókat korlátozó intézkedéseket, tehát ismét szigorúan büntetik az oltás elmulasztását.

Mivel sok eb kicsúszott az éves oltások ritmusából, az oltások pótlása minél előbb szükséges.

A teljes állatorvosi tájékoztatót IDE kattintva tudja megnyitni.

Az EBOLTÁS szórólapot ITT tudja megtekinteni.

 

Értesítem a Tisztelt érintett lakosságot, illetve partnereket, hogy Tápióság Község Önkormányzata részlegesen módosítani kívánja hatályos településrendezési eszközeit a 0201/38, 0199/56, 0201/36, 0201/39 hrsz. területekre vonatkozóan.

A Képviselő-testület hatáskörében eljáró polgármester 21/2021.(IV.14.) sz. határozatában rögzítette Településrendezési terv módosítási igényét a területre vonatkozóan, és ún. kiemelt fejlesztési területté nyilvánította a területet:

A partnerségi egyeztetésre felhívás tartalmát teljes terjedelmében IDE kattintva tudja megnyitni.

 

Idén több szempontból is változtak a pálinkafőzés szabályai. Míg a főzés adminisztrációs teendői szinte alig változtak, a párlat-előállítás bizonyos mennyiségig adómentessé vált a magánfőzőknek és a bérfőzőknek egyaránt. A 2021-es változások nem befolyásolják a párlatkészítés két eddig is megszokott módját, tehát pálinkát továbbra is magánfőzéssel vagy bérfőzetéssel lehet előállítani.

Bővebben....

 

2020. szeptember 24-én átadásra került az idei évet meghatározó beruházásunk, a TáborSág és annak szolgáltatásait érintő fejlesztés.

A járványügyi helyzet ellenére megtisztelte jelenlétével településünket, térségünk országgyűlési képviselője, Czerván György, valamint a Közfoglalkoztatási Stratégiai és Koordinációs Főosztály vezetője Réthy Pál. Mindketten példaként emelték ki kicsiny falunkat, ahol a közfoglalkoztatási programok eredményeként ilyen volumenű beruházás valósulhatott meg.

Jubiláns házasok miséje

Szeretettel hívunk minden házaspárt, akik 25 és 50 éve kötöttek házasságot akár itt, a tápiósági templomban, akár másikban!

Az ünnepi szentmise október 4-én délelőtt fél 9-kor lesz a tápiósági templomban!

Értesítsük ismerőseinket is, hogy egy jubiláns házaspár se maradjon le róla!

A tápiósági egyházközség

 

Magabiztosan használsz grafikai tervező programot, vagy csak próbálgatod a szárnyaidat…
Vannak jó elképzeléseid ötleteid, melyeket szívesen megmutatnál…
Szükséged van referencia munkára, netán vizsgaanyagot is készítened kell hasonló témában…
Nincs ellenedre a társadalmi munka és a településed segítése…

… akkor a te segítségedet várjuk, Tápióság kulturális és sport eseményeire meghívó plakátjaink szerkesztésében.

Jelentkezésedet az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címen, vagy a 06-20/772-6799-es telefonszámon várjuk.

Az első „küldetés” az augusztus 22. napon tartandó rendezvényünkhöz kapcsolódó plakát elkészítése lenne, úgyhogy köszönettel vesszük mielőbbi elhatározásodat és jelentkezésedet.

 

Új helyre költözik a TRV ZRT ügyfélszolgálati irodája.

2020. július elsejétől az alábbi címen találnak meg bennünket:

2760 Nagykáta, Bajcsy-Zsilinszky út 1. fszt. 1.

Ügyfélszolgálatunk munkatársai a korábbi megszokott ügyfélfogadási rend alapján várják a Felhasználókat.

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 8:00 - 15:00
Kedd: 8:00 - 15:00
Szerda: 12:00 - 18:00

Csütörtökön és pénteken ügyfélszolgálatunk zárva tart.

Olvass tovább...

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

hivatal@tapiosag.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1230376


Jelenleg online

Guests : 54 guests online