Ma 2018. december 16. vasárnap, Etelka, Aletta névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 
 

 

 

 

A Képviselő-Testület

Maczó Sándor

Alpolgármester

Telefon: 06-30/228-0471

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyéni vállalkozó vagyok, 51 éves, nős, két gyermek apja.

Tősgyökeres tápióságinak mondhatom magam. Családi vállalkozásomat - amit 30 évvel ezelőtt alapítottam - feleségemmel és fiammal működtetem. Jelenleg 6 környező településen biztosítom a szennyvízszállítási szolgáltatást. Hosszú évekig voltam felelőse - önkormányzati megbízás által - az utak tisztán tartásának, a hulladék- és szennyvízszállításnak.

Vállalkozásom sokrétű. Tápióság külterületén egy tanyát létesítettem, ahol főleg lovakat, emellett más háziállatokat, valamint különleges állatfajokat is tartok. Szívesen biztosítok tanyalátogatási lehetőséget a környékbeli gyermekeknek, akár csak hasznos időtöltésre, akár oktatási célra.

Szívügyeim a lovak, így együttműködve a péceli Fáy András Mezőgazdasági Szakközépiskolával egyre szélesebb körben tudom biztosítani szakoktatóval az érdeklődők számára a lovagoltatást, illetve terápiás célokra, sérült gyerekek gyógyítására. A jövőben a turizmusra építve, a lehetőségekhez mérten a tanya további bővítését is tervezem.

Nagy lelkesedéssel szervezek lovas rendezvényeket. Ilyen például az országos fogathajtó versenyek, valamint a most már hagyománnyá váló szüreti felvonulás. Mindemellett jó szívvel teszek eleget jómagam is a környező települések lovas rendezvényeire szóló meghívásnak, és egyéb fogathajtással kapcsolatos megbízásnak.

2014-től vezetem a Vadvirág Hagyományőrző Nyugdíjasklubot.

Képviselőként jó szándékkal, tiszta szívvel, józan ésszel szeretném segíteni a falut a közösen megfogalmazott célok megvalósításában.

 


 

Béres Mária

Szociális bizottság tagja

Telefon: 06-20/496-5158

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tápióságon születtem, itt élek, itt dolgozom, mint fogászati asszisztens, itt jár a gyermekem iskolába.

Megtisztelő a sok szavazat, amelynek révén ismét képviselhetem a tápiósági polgárokat a Fidesz-KDNP értékrendje szerint a helyi képviselő testületben.

A szociális bizottság tagjaként célom a falu lakóinak érdekeit szem előtt tartva a családok összetartó erejének megerősítése, a gyermeknevelés terheinek enyhítése. Törekedni fogok arra, hogy ezen célok eléréséhez a kormány által biztosított lehetőségeket kihasználjuk.

Az emberekben tudatosítani kellene, hogy családon belül több generáción keresztül, tanulás, munka, szorgalom révén kellene fennmaradni. A mi generációnk feladata, hogy átadjuk azt a szemléletet, ami szerint a mindennapi munka mellett megadjuk az időseknek a tiszteletet, a gyermekeknek a szeretetet és biztonságot.

 


 

Erdélyi Zsolt

Pénzügyi bizottság tagja

Telefon: 06-30/222-6239

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50 éves vagyok. Születésem óta Tápióságon élek. Nős, két gyermek édesapja vagyok. Szakmám autószerelő. Teherfuvarozó vállalkozásomat 27 éve végzem.

 


 

Kun-Halasi Katalin

Pénzügyi bizottság elnöke

Oktatási, kulturális és sport bizottság tagja

Telefon: 06-20/772-6799

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Kun-Halasi Katalin

 

 

 

 

 

 

 

 

Általános közgazdász vagyok, 33 éves. Férjem és én is születésünk óta élünk Tápióságon. A válasz egyértelmű volt számunkra, hogy gyermekünknek is ez legyen-e az otthona. Így itt építettük fel közös otthonunkat.

A közgazdasági szakirányú érettségit követően, 2008-ban a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem általános közgazdász szakán tettem sikeres államvizsgát. Már a tanulmányaim alatt sikerült elhelyezkednem egy kereskedelmi bankban, ahol kezdetben a hitelszerződésekkel foglalkozó csoport vezetője voltam, jelenleg ugyanitt, üzleti elemző és tesztmenedzserként dolgozom. A munkakörből adódóan lehetőségem nyílik aktívan részt venni számos új pénzügyi termék, banki folyamat létrehozásában, oktatásszervezésben. Ehhez elengedhetetlen a speciális informatikai rendszerek ismerete, folyamatszervezési technikák elsajátítása. Ez utóbbi hatékony alkalmazása teszi szükségessé a szoros együttműködést és folyamatos kommunikációt a társterületekkel.

Ezen tudásomat, tapasztalatomat törekszem kamatoztatni képviselőként.

Feladataim közé tartozik:

- A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság elnökeként elsődleges feladatom a bizottság munkájának koordinálása, a képviselő-testületi döntések előkészítése érdekében megvitatni és állást foglalni a bizottság feladatkörébe tartozó ügyekben.

- A Képviselő-testület delegáltja vagyok a közös fenntartású Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat Társulási Tanácsának.

- Kapcsolattartás a Tápiókultúra honlap (www.tapiokultura.hu) szerkesztőjével, hogy községünk kulturális, oktatási, sport és egyéb rendezvényeit hírül adjam, és településünket népszerűsítsem.

- A civil összefogás intézményének fenntartása, fejlesztése.

 


 

Sári István

Szociális bizottság elnöke

Oktatási, kulturális és sport bizottság tagja

Pénzügyi bizottság tagja

Telefon: 06-70/330-4848

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyugállományú katonatiszt vagyok, 46 éves, nős, két gyermek apja.

1971-ben születtem Budapesten. Gyermekkoromat Vecsésen töltöttem, majd Tápiószecsőn Katonai Szakközépiskolába jártam. A Katonai Műszaki Főiskola elvégzése után több alakulatnál szolgáltam, majd 2011-ben szolgálati nyugállományba kerültem.

1995-ben nősültem Tápióságra, ahol most már édesanyám és testvérem is él. Feleségem, Bartucz Gabriella, adminisztrátor a Tápióság Pékségben, ami családi vállalkozás. Jelenleg én is itt dolgozom.

Elektronikai üzemmérnöki diplomát szereztem a Bólyai János Katonai Műszaki Főiskolán. Ezen kívül középfokú munkavédelmi végzettséggel is rendelkezem.

25 évet szolgáltam a Magyar Honvédség kötelékében, mint hivatásos tiszt. A katonai, műszaki, logisztikai, személyügyi, szervezési, tervezési tapasztalataimat kívánom kamatoztatni a civil életben, a falu javára.

Tagja vagyok a Tápiósági Polgárőrségnek, mivel fontosnak tartom, hogy nyugodt, biztonságos környezetben éljünk. Szeretném, ha ez a szervezet több támogatást és megbecsülést kapna.  

Mindkét gyermekem Tápióságon végezte az általános iskolát. Nem származott hátrányuk abból, hogy egy kis, vidéki faluból indultak, mert tisztességgel helyt tudnak állni a továbbtanulás során. Természetesen látom azt is, hogy milyen gondokkal küzdenek a pedagógusok, valamint a szülők, és miben tudnánk a segítségükre lenni.

Szívügyem a természet megóvása. Fiammal - aki tagja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek - szeretnénk, ha minél többen megismernék a minket körülvevő természetet. Az idei évben első alkalommal sikerült bemutatni egy gólyagyűrűzést a tápiósági érdeklődőknek.

A képviselő testület tagjaként mindhárom bizottság munkájában részt veszek. A Szociális bizottság elnökeként feladatom a hatékony képviselő-testületi munka érdekében a döntések széleskörű, részletes előkészítése.

 


 

Toldi Miklós

Oktatási, kulturális és sport bizottság elnöke

Telefon: 06-70/608-7010

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

 

 

 

 

 

 

 

1974-ben születtem, Nagykátán. Általános iskolai tanulmányaimat Tápióságon végeztem. 1992-ben érettségiztem, a Magyar Honvédség Műszaki Technikai Honvéd Szakközépiskolában. Pedagógiai végzettségemet a Bánki Donát Gépipari Műszaki Főiskola Társadalomtudományi karán szereztem meg.

A Tápiószecsői Honvéd Szakközépiskola állományába kerültem, mint mechanikai szakcsoport oktató. 1999-ben kineveztek a Bólyai János Katonai Műszaki Főiskola Elhelyezési Szolgálat Főnökének. Feladataim közé tartozott a Főiskola és intézményeinek (MH Budapesti Katonai Szakképző Iskola és Kollégium, MH Zeneművészeti Honvéd Szakközépiskola, Budapesti Honvéd óvodák, Honvéd üdülők stb.) üzemeltetési feladatainak tervezése, szervezése. 2001-ig a Magyar Honvédség delegáltjaként vettem részt a Fővárosi Önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának munkájában.

2002-től a polgári életben dolgoztam. Vállalkozási osztályvezetőként az üllői DEET Kft.-nél, majd a HANKOOK Tyre Gumigyár menedzseri feladatait láttam el.

Angolul és oroszul beszélek. Eddigi életem során több tanfolyamot is elvégeztem pl.: 2002-ben egy Európai Uniós marketing menedzseri képzésen vettem részt.

A képviselő-testület Kulturális, Oktatási és Sport bizottság elnökeként tevékenykedem.

Feladataim közé tartozik:

- a bizottság munkájának koordinálása, a képviselő-testületi döntések előkészítése,

- delegált póttagja vagyok a Tápiómenti Területfejlesztési Társulás Társulási Tanácsának és a Tápió-vidéki Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsának.

 

vissza az oldal tetejére

 

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1756768


Jelenleg online

Guests : 116 guests online