Ma 2021. szeptember 25. szombat, Eufrozina, Kende névnapja van

Tápióság Varroda

 

 

 

 

 

Tisztelt tápiósági vállalkozók, cégtulajdonosok, szakemberek!

Képviselő testületünk egyik lényeges célkitűzése, hogy fejlesztéseink, programjaink megvalósítása során szorosan együttműködjünk a helyi cégekkel, vállalkozásokkal, szakemberekkel (továbbiakban: érintettek).

Legyen szó, kivitelezésről, karbantartásról vagy akár csak tanácsadásról. Ezt a fajta kezdeményezésünket, szeretnénk, ha a falu lakossága nem csak támogatná, de része is lenne oly módon, - hogy amennyiben arra lehetősége, és módja van- különböző szakmunkák esetében előnyben részesítené a helyi munkaerőt.

Ezen célkitűzésünk elősegítése érdekében fontosnak tartjuk, hogy mind az önkormányzat, mind a lakosság számára elérhetővé váljon egy „helyi szaknévsor”, mely tartalmazna minden szükséges információt az összes érintettről. Ehhez kérjük elsődlegesen az érintettek hozzájárulását és adatszolgáltatását, oly módon, hogy a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre, küldjék meg:          

  • vállalkozás/cég nevét;
  • egyéni vállalkozó esetében a saját nevét;
  • elérhetőségét (tel., e-mail);
  • szakterület meghatározását;

Az elkészült szaknévsor állandó jelleggel a tapiosag.hu weboldalon lesz elérhető, illetve időszakosan a Sági ÚjSág mellékleteként kerül közzétételre. Továbbá felhívjuk az érintettek figyelmét arra, hogy lehetőséget szeretnénk biztosítani számukra a készülő weboldalon, illetve a Sági ÚjSágban történő reklámozásra. Ennek részleteiről az újság következő számában illetve a facebook-on adunk bővebb tájékoztatást.

 

Együttműködésüket köszönjük!

Tápióság Község Képviselő-testülete

Polgármesteri köszöntő

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

hivatal@tapiosag.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:745792


Jelenleg online

Guests : 145 guests online