4.png
Ma 2018. október 17. szerda, Hedvig, Hédi névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 

 

 

Halasi Anita - polgármester

2015. február 06.

 

A héten elkezdődött a SÁG-ÉP Nonprofit Kft végelszámolási eljárása. Az ügyvezető igazgató, Vágó Ferenc, rendben átadta a Kft tulajdonát képező dokumentumokat, eszközöket, megbízatása 02.01. dátummal megszűnt. Ezúton is köszönjük neki eddigi munkáját, és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Településüzemeltető-karbantartó állással kapcsolatban megállapodtunk Kun Zoltánnal, aki március hónaptól fogja ellátni a karbantartói tevékenységet.

Újabb álláslehetőség került meghirdetésre, ezúttal könyvtáros-művelődésszervezői munkakör betöltésére. Olyan vállalkozó szellemű, elsősorban tápiósági lakos jelentkezését várjuk, aki kellően agilis, magabiztos, rátermett ahhoz, hogy a nyugodt könyvtáros lét mellett az akár 2-3000 fős falunapi rendezvényünk megszervezését is profi módon tudja lebonyolítani. Magas fokú kommunikációs- és szervezőkészség, önállóság alapkövetelmény!

Elkezdődtek az első tárgyalások a településrendezési terv elkészítése ügyében. Ezzel körülbelül egy 1 éves alapos, minden részletre kiterjedő tervezői munka vette kezdetét, amely segít hosszú távon meghatározni a község jövőképét.

Már lázas munka folyik a kulturális bizottságban a nagyszabású rendezvényeink rétesfesztivál, fogathajtó, falunap lebonyolításával kapcsolatban. Részletek hamarosan!

Tekintettel arra, hogy Szabó Beáta művelődésszervező-könyvtárosunk munkaviszonya február 15. dátummal megszűnik, a könyvtár 2015.02.10-től az új kolléga érkezéséig ügyeleti rendszerben tart nyitva. Szerdán 15-18h-ig, és szombaton 9-12h-ig. Megértésüket köszönjük!

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1621091


Jelenleg online

Guests : 456 guests online