4.png
Ma 2018. június 19. kedd, Gyárfás névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 

 

 

Tájékoztatom a tisztelt szülőket, hogy a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmények, valamint személyek szakmai feladatairól és működésük feltételeiről szóló 15/1998. (IV. 30.) számú NM rendelet 34§. § alapján, a települési önkormányzat 2017. március 1-jéig a helyben szokásos módon felhívást tesz közzé arról, hogy a szülő vagy más törvényes képviselő április 15-éig jelezheti a települési önkormányzat felé a bölcsődei ellátás biztosítása iránti igényét.

Olvass tovább....

Az NM rendelet 36. § szerint ha a fenntartó eltérően nem rendelkezik, a keresőtevékenységet folytató vagy folytatni kívánó szülőnek a munkába állás kezdő időpontját igazolnia szükséges az intézmény felé.

A Tápiósági Gézengúz Óvoda (2253 Tápióság, Bicskei út 21.) nevelési intézmény jelenleg is biztosítja a "mini csoport" keretében a három évesnél fiatalabb, de két és fél évesnél idősebb gyermekek napközbeni nevelésben való részvételét, ellátását.

Amennyiben a településen van olyan Szülő, aki az elkövetkezendő években tervezi a két és fél évesnél fiatalabb gyermeke részére a bölcsődei ellátás igénybe vételét, úgy tisztelettel kérem, hogy a mellékelt igényfelmérő kérdőív kitöltésével jelezze igényét és a Polgármesteri Hivatalba történő visszajuttatásával segítse munkánkat a feladat megszervezése során.

A kérdőív kitöltése önkéntes.

A kitöltött adatlapokat kérem, hogy legkésőbb 2017. április 15. napjáig küldje vissza a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címre vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalba, 2253 Tápióság, Bicskei út 3. szám alá.

Az adatlap letölthető itt, továbbá a Polgármesteri Hivatalban is átvehető.

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy amennyiben nem lesz megfelelő létszám, abban az esetben is lehetőség lesz arra, hogy nem helyi intézményben, hanem feladat-ellátási szerződés útján szomszédos településsel kötött megállapodás alapján, az ott működő bölcsődei ellátást biztosító intézményben történjék a kisgyermek elhelyezése.

Segítő közreműködését köszönöm!

Tápióság, 2017. március 1.

Tisztelettel:

Halasi Anita
polgármester

Letölthető dokumentumok:

A fenti tájékoztató pdf formátumban

Igényfelmérő kérdőív

 

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1361714


Jelenleg online

Guests : 166 guests online