Ma 2024. június 22. szombat, Paulina névnapja van

Tápióság Varroda

 

 

 

 

 

 

Táborunk az ófalu központjában helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben. A falu vonzáskörzetében található túraútvonalak ideálisak túrázni vágyóknak, a bicikli szerelmeseinek és a természetkedvelőknek. A sétálni vágyók bejárhatják a Gólyahír tanösvényt, ami körbevezet a falun. A falu sportcsarnoka egész nap nyitva áll, így bármikor lehet focizni, kosárlabdázni, kézilabdázni stb. Jó időben a Papp Károly általános iskola kertjében található bitumen, illetve füves pályát is lehet használni szórakozás céljából.

  • Sportcsarnok (30x15 m): parkettás aljzat; kézilabda kapuk; 1 pár fix kosárlabda palánk (+ ha szükséges, akkor még további mobil kosárlabda palánk); tornaeszközök (pl.: medicinlabdák, szekrények, zsámolyok, tornaszőnyegek, stb.); tánccsoportoknak színpadot is tudunk biztosítani.
  • Füves futballpálya: nagyon jó minőségű, gondozott, szabvány méretű focipálya, valamint egy edzőpályával is várjuk a csapatokat.
  • Külső sportpálya: szabvány méretű, aszfaltos kézilabda pálya, világítási lehetőséggel.
  • Füves terület: hatalmas, gondozott terület, mely erőnléti edzésekhez, küzdősportokhoz kíváló terep.

2013. áprilisában a falu összefogásának eredményeképp, az iskola területe mögötti löszdombot helyreállították, így újból visszatérhetett Tápióság címerállata, a gyurgyalag. Ez a gyönyörű madár idén ismét elnyerte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által az "Év Madara" címet. De nem csak gyurgyalag telepek figyelhetők itt meg, hanem más fecskefajok is. 

Iskolák részére is kínálunk programokat. Ezek leginkább természet-és környezetvédelem témakörrel foglalkoznak. Játékosan mutatjuk be a gyermekeknek miért fontos óvnunk bolygónkat. 

Maga a tábor 3 "hálószobából" áll. Az ebédlőben tv, igény szerint billiárd, illetve csocsó asztal áll a vendégek rendelkezésére.

A tábor meleg víz ellátását napkollektor biztosítja. Igényelhető a teljes ellátás, de konyha is rendelkezésre áll.

 

Kulturális és szolgáltató helyszínek bérleti díjai:

  

 

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

hivatal@tapiosag.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:2124798


Jelenleg online

Guests : 615 guests online