Ma 2024. április 15. hétfő, Anasztázia, Tas névnapja van

Tápióság Varroda

 

 

 

 

 

Sport

A koronavírus-járvány okozta kényszerű szünet hónapjai alatt sem tétlenkedtek és állt meg az élet a Pest megyei IV. osztály, Keleti csoportjának küzdelmeit végül a 4. helyen záró Tápióság háza táján. Olyannyira nem, hogy az egyesületnél a klub régi hűséges játékosa, az utóbbi években pedig már technikai vezetőként is tevékenykedő Prepok Tibor személyében új elnököt választottak, aki a lemondott Kun-Halasi Katalint váltotta.

Olvass tovább...

Forrás: Sportszelet Online

További képek...

Toldi Tibornak, az elhivatott labdarúgó edzőnek, s tagadhatatlanul is talán a településünk legnagyobb Fradi drukkerének köszönhetően, január 17-én az ország egyik legnépszerűbb sport klubja képviseltette magát iskolásaink körében.

TRX Tápióságon

Ingyenes bemutató óra 2018.02.05.
Funkcionális erőfejlesztő módszer.
Előnye, hogy komplex, az izomegyensúlyt biztosítja, időtakarékos és természetes.
Nincs időd, de szeretnél jó formába kerülni nyárra!
Hétfőnként egy órában egyéni edzést kaphatsz!

Időpont egyeztetés szükséges: +3670/611-47-39

Csirkó Judit TRX edző   

 

Minden hétfőn és szerdán 16 órától 17 óráig a Zárdaiskolában!

Érdeklődni Kiss Barbaránál a 30/633-44-69-es telefonszámon vagy emailben a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címen lehet!

Sereghajtóból a dobogóra!

A hétvégén került megrendezésre TOPOLCIANKY-ban (Szlovákia) 10 ország 73 fogat részvételével a Duna-Alpesi Kupa, Lipicai Kupa nemzetközi fogathajtó verseny. Összesen 30 magyar versenyző indult, köztük természetesen Kun Andreával.

Idén 65 éves a

Tápiósági Községi Sportkör!

Egész évben!

Várjuk szurkolóinkat rendezvényeinkre, mérkőzéseinkre!

 

Magyar Labdarúgó Szövetség részére

1112 Budapest, Kánai út 2/D

LEVÉLCÍM: 1386 BUDAPEST 62. PF. 906/1

 

Tárgy: Szakmai beszámoló

 

TÁPIÓSÁGI KÖZSÉGI SPORTKÖR szakmai beszámolója

 

Egyesületünk sportfejlesztési programját a Magyar Labdarúgó Szövetség 7253/2014 számon vette nyilvántartásba.

A látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011. (VI. 30.) Korm. rendelet 11.§ (1) bekezdése értelmében a támogatott szervezet a támogatás felhasználásáról a záró elszámolással együtt szakmai beszámolót nyújt be az ellenőrző szervezet (Magyar Labdarúgó Szövetség) részére. A szakmai beszámolóban tájékoztatni kell az ellenőrző szervezetet a jóváhagyott sportfejlesztési program megvalósulásáról, és az adott időszakra vonatkozó támogatási összeg felhasználásának szakmai hátteréről.

Mindezekre figyelemmel az alábbiakban mutatjuk be sportszervezetünk sportfejlesztési tevékenységének 2014/2015-ös támogatási időszakra vonatkozó sportfejlesztési programunk eredményeit.

A sportfejlesztési programunk az alábbi kiemelt stratégiai célokat tartalmazta (a pontos programot a jóváhagyott sportfejlesztési program és ahhoz kapcsolódó költségvetés tartalmazza, így a lenti felsorolás a teljesség igénye nélkül készült).

Kedves sportolni vágyó gyerekek és felnőttek!

Edzések időpontjai a Sportcsarnokban:

Gyerekeknek: Szerda: 14:30-tól 15:30-ig.
Felnőtteknek:  Csütörtök: 19:30-tól 20:30-ig vagy
  Vasárnap: 16:00-tól 17:30-ig

A tavaly Izsákon megrendezésre kerülő Egyesfogathajtó Világbajnokság legfiatalabb indulója a tápiósági Kun Andrea (19) volt. Jelenleg a Szent István Egyetem Állattenyésztő Mérnök szakos hallgatója karrierje egyik legfontosabb állomásához érkezett ezzel a szerepléssel.

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

hivatal@tapiosag.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:2052636


Jelenleg online

Guests : 17 guests online