Ma 2023. december 7. csütörtök, Ambrus névnapja van

Tápióság Varroda

 

 

 

 

 

Kedves Lakosság!

A hagyományokhoz híven idén is államalapításunk ünnepén, avagy augusztus 20-án tartjuk kis községünk falunapját.

A jól megszokott és közkedvelt ingyenes programok idén sem maradhatnak el, úgy mint...

barátságos labdarúgó mérkőzések, (élén a IV. Tápiósági Rétes Fesztiválon verbuválódott és azóta is töretlen lelkesedéssel készülő tápiósági hölgyek csapatával), kézműveskedés, légvár és pónilovaglás, sörcsapok és sörkorsók (meg persze sör), vattacukor, hotdog, gyros és hamburger, csavart fagylaltok, cukorkák minden mennyiségben, s még ki tudja mi minden.

A részletes színpadi programok megtalálhatóak a plakáton. A fellépők körét várhatóan növelni fogja majd a Starlight Dance Company hip-hop táncelőadása, valamint a That’s all showtánc és sportakrobatika bemutatója.

Az alapzajt pedig az idén már III. alkalommal megrendezésre kerülő Tápiósági Tuning Fesztivál fogja biztosítani a nap nagy részében. Ennek keretein belül lesz többek között autószépségverseny, hangnyomásmérés, autós felvonulás a falu arra alkalmas útszakaszain, driftbemutató, valamint élményautózás és drifttaxi.

A Tuning Fesztivál szervezője által biztosított tombola bevétele, idén rendhagyó módon a Tápiósági Gézengúz Óvoda javára került felajánlásra. Ennek érdekében ösztönzünk ezúttal is mindenkit, hogy a nap folyamán bátran keressék az óvoda alkalmazottait, akiknél megvásárolhatóak lesznek a tombolák.

A szintén szokásos esti tűzijátékot idén egy nagyszabású Falunapi Koncert fogja megelőzni. A fellépők ismét vidékünk azon lelkes és tehetséges lakosai, akik a tavalyi nagy sikerű István a király, Tápióságon előadásban is részt vettek. Ezúttal „Zene nélkül mit érek én” címmel kerül színpadra, egy igen széles zenei skálán mozgó koncert. Fogalmazhatnánk úgy is „Örömzene a Honfoglalástól napjainkig, avagy a zene örökre összeköt.” Zenei rendező: Karmanóczki Tünde, koreográfusok: Vinacsek Ivett és Gulyás Mercédesz, a koncert szervezője: Buzás Csilla.

A koncert részletei, előadók, néhány meglepetést nem leleplezve, megtalálhatóak a részletes falunapi plakáton.

                                                                                                                                                                              

Mindenkit szeretettel várunk!

Tápióság Község Önkormányzata

 

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

hivatal@tapiosag.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1985602


Jelenleg online

Guests : 307 guests online